No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

 

 

Kun olet mielestäsi kierrellyt ja tutustunut sivuilleni tälläerää tarpeeksi ja haluat
tilata mieleisesi tuotteen tai mieluiten tietysti suuremman erän koko suvulle, niin ilmoita minulle mistä tuotteesta on kyse sekä miten monta kappaletta saisi olla.

Voit joko soittaa, laittaa tekstiviestiä tai jos olet vannoutunut tietokoneenkäyttäjä
niin sähköpostilla. Miten parhaiten sinulle vain sopii.

Vastaan sinulle mahdollisimman pian viestisi saatuani !

gsm 040-7276535 sekä sähköpostini palaute@yp-taonta.fi

 

Tuotteiden palautuksesta;

Palautukset ja reklamaatio ehdot:

Sinulla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tämä tarkoittaa että tuotepakkaus on ehjä, ja tuotteessa ei ole käytön jälkiä.

ENNEN tuotteen palauttamista toivon sinun tekevän palautusilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen antti.makinen@YP-Taonta.fi

Kiitos sinulle vaivannäöstä jo etukäteen !

Voit palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautusta. Tuote viedään hyvin pakattuna postitoimipaikkaan. Postin työntekijä täyttää tarvittavat lomakkeet. Palautuksesta ei peritä lähetys- eikä käsittelykuluja asiakkaalta. Palautus lähetetään osoitteeseen YP Taonta TM:i, Pirintie 23, 62300 Härmä.

Yrityksien palautusoikeus on rajoitetumpi. Yrityksen palautus mahdollisuuksista tulee tiedustella etukäteen. Mahdollisen palautuksen yhteydessä yrityksiltä peritään ainakin postikulut.